torsdag 10 september 2009

Boris!

Ni ser en vit häst, eller ja delar av en. Men vad är det som gör att man vet att det är Boris? jo, smuts fläckarna fram på manken! Haha! Och den är inte rediskerad. Om ni undrar varför bakrunden är svart är det på grund av ljuset och att det är en mörk röd väg där. det gör hela bilden lite coolare tycker jag :)

4 kommentarer:

Pernilla sa...

Skitsnygg bild!! Den skulle du ju ha stort på väggen! Boris snoris!!!

Ryttar-Syster sa...

Åååååååååh, Bobban min älskling!!!!!!!!!! Vilken underbart liten smutsgul manke du har allra finaste lilla häst... Jupp, det är smutsen som man känner igen honom på, men helt ärligt du kunde inte ha borstat bort det så Bobbi kunnat få visa sig från sin allra finaste sida... Jaja, han är underbar hur han än är. Längtar ut till er alla fyra! Kramar från Storasyster och Bobblobbs ryttarinna.

Lajsabajsa sa...

Neeej, nu längtar jag jättemycket efter Bob... *suck*
Bobbi allra finaste lilla puss.

LisaFisa sa...

Helt fabulous och underbart foto förresten, jag glömde visst kommentera på det. Blev så ivirg över en liten vit (hrm, smutsgul) häst så jag glömde alldeles bort. I love den här bilden, den är sjukt fin. Häftigt att du fick ljuset så perfekt och att till och med de små spretande hårstråna i manen blev fångade på bild. Bra gjort syrranbyrran! Well done.