onsdag 5 maj 2010

Även de smarta har ögonblick där den inte alls visar det..


Igår visade Morris sitt första katt beteende någonsin. Och det var väl inte särskilt positivt heller. Han klättrade upp i ett träd. Det enda bra med det var att jag fick lite bilder.. Han valde ett träd nästan helt utan grenar, som bara var högt så han fick hålla i sig hela tiden och oavsett hur mycket man ropade på honom hade han lika roligt och klättrade högre upp.. Efter ungefär 7-8 m insåg han hur högt upp han var och blev rädd. Smart, smart. Men han tyckte fortfarande att det var ganska kul. Men sen blev han antagligen trött av att behöva hålla i sig hela tiden och började försöka ta sig ner, men det tog låång tid. sen klättrade han ner några meter och kom inte längre. Då tryckte han för hårt mot den lilla döda kvisten han lutade sig på, som gick av och så hoppade han ner. Som tur var han inte jätte högt upp.. men ändå kanske 3 m. Så gick det. Han var i alla fall helt oskadd.

Lilla dumma mupp höna/hund/katt-sak.

2 kommentarer:

Mister Sister sa...

WOW! Vilken fantastisk bild! JAg tycker faktiskt att det här var en av de bästa jag sett på länge... Dvs den med Morris när man ser solen i trädkronan ovanför honom! Den är helt underbar. Hans kropp syns som lite dåligt men han har solljus i sitt ansikte och det blir en himla cool effekt! Jättevacker bild! Strålande! Vilket mästerverk det blir när Morris har tokspel... BRA jobbat!

Syster sa...

Nu har jag lagt fotot som vår nya skrivbordsbakgrund på datorn! Den är så sjukt bra den här bilden så det är inte sant... Morris är en superstjärna men du är en ännu större Elli! Puss.