torsdag 23 juni 2011

Kill your childhood part 2: "The lost Barbie"
Ni kanske kommer ihåg mitt första "Kill you childhood" inlägg med en stor barndocka, som las ut i februari i år. Det här är min uppföljare till den.
Jag lever efter de blandade orden av en okänd konstnär och lady gaga "Don't apologize for your art, because I'm born this way" Men jag vet att det fanns några av mina läsare som blev följda av de bilderna i sina drömmar ett tag efter, och för det är jag delvis "ledsen" och delvis glad, de väckta känslor och gjorde att de inte glömdes bort, vilket är i allafall en tredjedel med mina fotografier.

Problemet som uppstod när jag fick för mig att göra den här uppföljaren var att jag inte hade någon barbiedocka. Annars brukar allt sparas i en kartong i källarn men jag lekte aldrig med någon form av dockor när jag var liten, och framförallt inte barbiedockor. Så jag köpte en barbie till mig själv idag när jag handlande på coop. Hade egentilgen velat ha en med en klänning jag kunnat klippa sönder med de kostade mycket mer, så det blev den här stackars dockan för 39 Kr. Haha.

Jag kastade hennes kläder, klippte av hennes hår, förstörde hennes ögon och hade hål på ett av mina myggbett för att kunna bloda ner henne. Testade lite olika miljöer men gillade bäst att ha henne mot den vackra smultronjasminen. Snigens samarbete tyckte jag också om.2 kommentarer:

Lisa sa...

Nej, be absolut inte om ursäkt! Det här är du och du rockar arschle! Jag gillar döda barbie-tanken och idén med att göra upp med sin barndom. Och det gör vi ju alla på våra olika sätt. Barbie mot smultronjasmin är bäst!

Anonym sa...

Sååå härligt!! Bejaka det!! /A