söndag 12 augusti 2012

MIN VACKRA SYSTERS VACKRA BRÖLLOP.För exakt två veckor sedan gifte sig min vackra storasyster Lisa sig med sin man Beto. De hade ett otroligt fint bröllop ute på Lidingö.
 Jag var bröllopsfotografen på detta och jag hade det mycket enkelt för mig, ett otroligt fotogeniskt vackert bröllopspar, vacker miljö och väder till förfogande.

Jag hade tänkt lämna bilderna jag tog med min syster när jag åkte på semester, men kom på att med laptopen med på semestern kunde jag ta med dem, så varje ledig stund fylldes i Spanien med redigering.

Lisa har inte sett bilderna än eftersom vi precis kom hem, därför lägger jag bara en av mina favoritbilder här, jag vill se hennes reaktion personligen när jag visar henne de 700 bilderna och 35 redigerade favoriterna jag har från deras bröllop.

Får hoppas hon blir lika nöjd som jag. 

 3 kommentarer:

Lisa sa...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Get your ass over here!!! Jag vill se allt nu. Guuuuud vilken fantastisk bild. Så så så vacker! Jag är så spänd på resten! Underbart underbart underbart!!

Pernilla sa...

Vill se vill se vill se vill se vill se!!!!!
Typ nu.
Kram till alla inblandade.
P

Pernilla sa...

Ska du inte lägga upp fler foton från Lisas bröllop!? Jag har bara sett denna ju....