fredag 17 januari 2014

När jag inte har annat för mig..Jag älskar att sätta mina fotografier i sammanhang och mitt favoritsätt att göra det är genom att göra fotoböcker. Att välja ut bilder, "klippa och klistra", att leka och testa. Att ladda ner program som hjälper än göra detta kostar ingenting. Det kostar inget för ens jag faktiskt väljer att beställa något. Jag har ägnat massa timmar på att göra massor med olika fotoböcker som jag tänker att jag ska beställa någon gång i framtiden när jag har råd. Tänkte visa upp några av dem lite, jag har 'print-screenat' framsidan och någon vald sida från böckerna för detta.
Det här är en bok som är indelad i sektioner efter olika semesterländer jag varit i. Det är en bok med bara känslan av hav, sol och äventyr.
Det här är en bok som jag gjort med bara tanken att inspirera mig själv med alla de där vardagliga ögonblicken och bilderna som jag värdesätter och som jag klassar som starka minnen och inspiration.
Den här säger sig själv. En bok med bara fjällen efter alla de somrar jag vandrat runt blad fjäll, renar och hjortron.Japp, sådant roar jag mig med.2 kommentarer:

Carro sa...

Ååh vad fint! Jag längtar mest efter mitten-boken! Det är så fint när man får se små ljusglimtar i vardagen :** <3<3<3

Lisa sa...

Oooh, spännande!!