söndag 23 mars 2014

Årets första nässelfjäril, dräktiga tackor och en doft av försommar.Pörni har varit här i helgen och nästan hela lördagen satt vid framför min dator och försökte bestämma vilka bilder jag skulle välja att skicka till fotoskolorna. Jag hade redan jobbat i timmar på mina ansökningar, men det är inget som syns när man har valt en bild som man sedan plockar bort igen. Att välja ut några få bilder bland mina år av hundratusentals fotografier är inte enkelt. Man blir knäpp efter ett par timmar. Bestämma sig är svårt, även efter det är gjort är det lätt att ångra sig tusen gånger. Men nu är det klart. Imorgon åker det ena på lådan, och de andra ska åka så fort bilderna i A3 format som jag beställt kommer. Så nu håller jag tummarna.

Min intagna hägg hade slagit ut idag och doftade maj. Alltså grönska, liv och värme. En av de bästa dofterna som finns.

Tog en promenad också där jag såg årets första nässelfjäril och massor med dräktiga tackor. Måste gå tillbaka dit när de fått lammungar.

2 kommentarer:

Anna sa...

Redigerar du dina bilder mycket i datorn efteråt? Eller blir de så här fina direkt? Tycker verkligen att du tar helt fantastiska bilder. :) Älskar själv att fotografera, men mina bilder går inte att jämföra med dina.

Lisa sa...

Underbart! Vi hann ju inte titta på foton eller ansökan men jag är helt på det säkra med att det är fantastiskt. Jag mena hur fel kan det gå, det är ju dina foton! Håller alla tummar och tår jag bara har! Kommer bli awesome!!!