söndag 29 juni 2014

På äventyr i Danmark dag 1, del 2
Vi åkte vidare längs kusten till äventyrets enda i förväg bokade natt. Ett fint litet B&B på en udde ute på nordvästra själland. Efter middagen gick vi en liten promenad för att se solnedgången över havet och fick då även se en vacker dubbel regnbåge. Ljuset var fantastiskt, platsen fantastisk och vädret fantastiskt. Jag fotade som en tok med tre olika kameror, fick familjen att vara med på bild (även en på mig själv på hjälp av självutlösare), gosade en nyfiken tacka och sprang fram och tillbaka på kullen.

Vi var tidiga för den "riktiga" solnedgången så när vi kom tillbaka till våra rum tog jag en till promenad. Det var så fantastiskt vackert överallt och ljuset var otroligt. Jag kunde bara inte gå in och lägga mig med den skönheten utanför, även fast jag var väldigt trött och lite sjuk. Så jag gick. Jag följde bara den vackra vägen med de böljande fälten och den nyplanterade alen. Jag kom upp på en höjd där jag kunde se havet åt båda hållen. Solen var påväg ner i horisonten, himlen färgades mjukt rosa och säden vajade svagt med kvällsbrisen. Fälten fortsatte över böljande kullar åt alla håll fram tills landet tog slut och havet tog vid.

Åhh.. det var så fantastiskt vackert. Så vackert att jag nästan gick hela vägen fram till havet innan jag vände bara för att springa tillbaka för att hämta mina andra kameror.

Det var en vacker dag och dagen jag blev kär i det exotiska nordiska landet.2 kommentarer:

Anna sa...

Underbara bilder!

Haha, känner igen det där med flera kameror. Alla blir galna på mig som ska fota med systemkamera, mobil och analog. Nu har jag dessutom införskaffat en gammal Lubitel som ska provas inom en snar framtid.

Lisa sa...

Fälten, fälten, fälten och fina familjen så klart! Foton i världsklass med fantastiskt ljus.