måndag 27 juli 2009

Det gamla tornet i Zadar, med ballonger.
Jag har bestämt mig för att byta adress på hemsidan från "bilderavemme" till "fotonavella" så alla som vill hitta till min blogg bör observerea detta :)

6 kommentarer:

Pernilla sa...

hojta till när du byter bara!

Pernilla sa...

Jo förresten.. du är helt seriös i det här med att byta namn? Ska man säga Ella till dig nu? Kommer krävas lite träning för att vänja sig :) Men Ella är ett fantastiskt fint namn, har faktiskt tänkt på det om man skulle få en bebis nån gång i framtiden.
kram kram

Emme MacDonald sa...

Ja det är helt seriöst. Har aldrig någonsin tyckt om mitt namn men inte hittat något jag tyckt om. men sen så När man funderade lite på det kom jag på att jag tyckte väldigt väldigt mycket om mitt mellannamn och att det skulle kunna vara något som inte är aldeles för långt ifrån mitt gamla namn och att jag kan se mig själv med det namnet. så jag funderade på det i några månader och nu när man byter skola och allt sånt är ett väldigt bra tillfälle. Har rättat min familj den senaste månaden och dom blir bättre på att komma ihåg ;D

Pernilla sa...

Ålrajt då är jag med på tåget!!

Pernilla sa...

Ok nu har jag hittat hit och ändrat alla länkar jag har till din sida.
Jag tycker du ska ändra din rubrik också. Vadå "lilla mig" du är ju värsta superfotografen juh!! Foton av Ella eller Photos by Ella tycker jag låter coolare. Eller Ella bakom kameran.. eller nått sånt.
Väldigt fint med valarna dock!!!
Kram kram

Emme MacDonald sa...

Hahaha! tack för förslagen! ;D