fredag 21 augusti 2009

Smaka på detta konstverk!

Hahaha!

Nu ska jag inte bli för kaxig. Jag kunde ha fått den bättre. Men men, nu blev den här den bästa och jag är väldigt nöjd iallafall. Gick på stan efter skolan och jag köpte några bigarråer och tog en promenad till domkyrkan. (fler bilder på den blir det så fort det blir soligt väder)

3 kommentarer:

Storasyster sa...

I love love love! Den är genialisk i sin enkelhet... Så himla vackra färger, bärets intensivt röda mot betongen är suverän! Jag tycker verkligen att du har all anledning till att bli kaxig över det här fotot! Det ser precis ut som de fina vykorten på Hanriis Hus! I LOVE! Bra jobbat mitt lilla fotogeni!

Hästsyster sa...

Baby!
Tänkte mycket på dig och hästarna nu eftersom jag drömde om er i natt... Gick inte och kollade på Hööks och ser att de har en hel del hjälptyglar som kanske skulle kunna vara bra för dig och Beethoven om du tycker att han börjar bli lite för hängig i munnen och duckar undan lite för mycket. Självklart ska du gå in och prata med dem i butiken för de lär väl ha koll men spana in tex "grästygeln" under avdelningen HÄST och sen HJÄLPTYGLAR. Något som är värt att kollas upp kanske... Kram.

Pernilla sa...

FLer bilder!! Fler bilder!! Hoppas du mår bra och att skolan är jätteroligt! Jag trivs väldigt bra i min nya skola trots att jag bara hittat typ en kompis än så länge. Vi ses imorgon på festen!! Då ska vi dansa rumpan av oss!! kram kram