onsdag 10 mars 2010

Uppsala, pellesvanslös staden i vårsol!
Japp, här var de blandat från dagens fotostund i Uppsala.

Uppifrån räknat:

Översta bilden är tagen i ett gulligt litet kvarter i stan, de är färgerna och ljuset som gör den bilden

Den andra och fjärde bilden uppifrån är faktiskt inte en tagna i stan. Utan på stationen i Vattholma. De är krossade busskurer (fast nu var det tågkurer) , och nu när frosten försvunnit tyckte jag att de blev ännu finare.


Den tredje bilden är på ett hus i närheten av fyrisån, jag tyckte det var fint eftersom det var flera snutiga balkonger precis över varandra och självklart, siluetten av trädet mot husväggen.

Den näst längst ner är också på ett hus, ett hus som stod där med finna fönsterluckor som bildade ett fint mönster i solen.

Och den understa är en bit av domkyrkan. Jag tyckte att de där stora cirklarna är mycket coolare en att fota själva tornen, de har alla sätt tusen gånger.

2 kommentarer:

Pernilla sa...

ÅÅÅUUUH va många bilder på en dag!! Jag blir alldeles till mig i trasorna! Älskar bilden på träd-skuggan!!!!! Bra jobbat tjejen! Pernilla

Syster sa...

Jättefina! Du vet kanske redan att Gallerix nere på gågatan har en fototävling om typ bästa stadsfoto! Du borde verkligen vara med. Gå dit och kolla om det fortfarande går att vara med. Du kommer ju lätt vinna!