torsdag 22 april 2010

Hittade lite gamla ikke visade bilderEftersom det snöar ut (och har gjort det senaste dygnet) så kunde jag inte fota något idag. Men jag hittade två gamla bilder från i höstas som inte varit uppe på bloggen tidigare eller den andra har, men då var den i bildserie och det är faktiskt skillnad.

Snön hade preciiiiis lämnat våran gräsmatta och det började preciiiiis kännas som vår. Så kommer det mer snö. Snö och slask. Jag har flyttat till något jäkla snöhåll. Snö och mygghåll. Här har vi haft snö i snart 6 månader i streck. Heeela tiden dessutom. Ett halvår. INTE normalt, så långt norrut bor jag inte. Det är faktiskt INTE Kirruna. Hela Novemer, December, Januari, Februrari, Mars och NU April. 1, 2, 3, 4, 5, 6.


Imorgon säger de att de ska bli 10 grader och sol. Bäst för dem att de har rätt.

2 kommentarer:

Finkans matte: Syster L sa...

Ååååååååååh, Finkan! Han är ju för go för sitt eget bästa asså. Idag skrek han konstant imorse för att jag inte hade tid att lyfta upp honom och vandra runt med honom på armen. Tills det att han lacka ur och hoppar rakt upp i armarna på mig, utan att ens fråga först. Mitt ena bröst är helt massakrerat... Men söt är han.

Caspian sa...

Fille är så jävla het :D ps bra bild