söndag 25 april 2010

Never lose your childish innocents.

De är ett av mina nya motton. Att växa upp innebär för många att de inte får tycka om vissa saker. De tycker jag är crap. Det innebär att man kan ta ansvar för sig själv, vilket det finns massvis med vuxna som inte gör. Men att tycka om "barnsliga" filmer som Astrid Lindgren mm de är konstigt. Så eftersom jag är ett Astrid Lindgren fan och tycker att det är väldigt viktigt med den öppenhet, ärlighet och kreativitet som barn har från början och tycker att den regeln suger, så är det ett av mina nya motton.
Idag var jag ute en snabbis och fotade denna porslins älva.

3 kommentarer:

Syster sa...

Jag håller med dig! Det borde vara självklart att man ska få tycka om vad man vill, oavsett vad andra tycker och tänker om det. Oavsett om det anses barnsligt eller inte! Därför går jag härmed med i ditt korståg för att få tycka om saker som kanske är gjorda för barn och erkänner stolt: Jag älskar barnprogrammet Pingu, såpbubblor och att hoppa i vattenpölar! Sådetså. Dessutom vill jag tillägga att foton på Älvan var ett väldigt fint sätt att visa vad du tycker.

Pernilla sa...

Den första bilden har fantastiskt och magiskt ljus! Väldigt fint alltihop!

Linnea sa...

Jag håller också med!! Jag älskar Astrid Lindgren-filmer!
Och senast i förrgår vart jag så där kollrig i kroppen när jag gick förbi ett parti med stenbumlingar och träd som bildade en gömma som skulle funka perfekt som ett slott eller nåt annat fantasin kommer på just då, och jag ville bara släppa barnvagnen och springa upp dit och upptäcka! :D
Man ska aldrig sluta vara barn!

Jätte vackra bilder är det!! Jag skulle vilja ha dem inramade på väggen!!
Du är helt sjukt duktig!!!!