måndag 17 maj 2010

Dagens absoluta favoriter

Solflickan.
Den här tjejen stod och plockade maskrosor vid stationen. Jag tyckte det var en sån fin grej att en väldigt bleck liten flicka med blont hår och gul klänning plockade gula blommor i en cykelkorg mitt i solskenet. Så jag smygfotograferade även henne. Vill man ha äkta känsla i sina bilder måste det nästan alltid ha äkta scener och inte montage. Dessutom är det en snäll bild mot flickan vars identitet inte avslöjas av mina bilder.
Inte för att jag vet vem hon är.. ^^'
Ingen är den andra lik.

Det bevisar den här bilden. Jag är stolt och kär i den här. Den är helt spontan och smygfotograferad från andra sidan ån. Just tanken om fötterna, skorna i olika färger och reflektionen var mitt mål att få på bild.

3 kommentarer:

Lisa sa...

Underbar underbar underbar! Helt crazy bra! Älskar benen! Sjukt fin. Otroligt. Loving it!!! Flickan är fantastiskt fin hon också men benen är rockin'!

Pernilla sa...

Åh jag blir så glad när jag ser att det rasslat upp massa Ella-foton!! Yes!! Jag lööööve dom hör bilderna! Flickan är så fin och skorna i alla färger är ascoola! Är skobilden redigerad? Förutom att du klippt i den såklart.

Emme MacDonald sa...

Den är liiite, liiite redigerad... Skornas färg är helt i orginal och allt sånt, det ända är att jag tog bort färgen på två av brallorna som var jeansblå. De förstörde lite gran. Men efteråt blev de mycket bättre