måndag 1 augusti 2011

Två veckor och mer än 3000 Fotografier senare


Frigilianas Nyfiknaste

Den här bilden gjorde mig lyrisk i två dygn.Solens vila

Kusten utanför staden Nerja.Luggsliten Ängel
Solkusten

Den som inte fotar från havet är fjollig.Havets svifthetHavskraft

Tänk vad man kan åstakomma med ett fisheye, skymining, hav och två parallellt springande människor.


MusslorHavets vackra strykgärn

Dessa nervförgiftande skönheter kom inglidande med en varm ström första veckan. Jag jobbade på att rensa bort dem med en hink då en av dem slank ur och tillbaka ner i havet, smekte min högra vrist med tre av sina långa tentakler och lämnade efter sig en avbild av en beröring som fort spred sig. Känslan skulle kunna beskrivas som att bränna sig väldigt ordentligt på en ugn, bara de att en ugns värme snabbt kan dämpas och att det här blev värre den kommande timmen. Underarmen blev dubbelt sin vanliga tjocklek, brände och strålade en udda smärta väldigt länge. Nu, två veckor senare, syns ärret nästan ännu bättre än förut i sin ljusrosa nyans. Well, jag tycker fortfarande att maneter är otroligt vackra, vi har ju alla olika sorters skyddsmekanismer (även om de finns dem som inte är fullt så smärtsamma..) Och på något konstigt sätt tycker jag att ärret blev ganska charmigt. "bränd av en manet" är ju lite i still med "Biten av en haj" fast.. ändå inte..Palmens avkomaLandet för länge sedan

Bergen bakom min nya favoritstad FrigilianaHavets högra hand
På väggen

En uteboende liten vän som diggar Lundblads blommsterkrukorUtsiktenMötet

Macro, bubbelvatten i vinglas, bigaråer och kvällsljus.


I Nattens Vågor

Med ett tack till Erkki som ställde upp som modell


Apbebis

En av de (ungefär) trehundra vilda aporna som lever på halvön Gibraltar, solkustens hörn och port mot Afrika. Vi åkte dryga 2 ½ timme för att komma dit, mne det tycker jag att det defenitivt var värt. En av de mer udda sakerna med Gibraltar är att det är en britisk koloni, och däför kan man säga att vi åkte till Uk i Spanien. Vilket är kind of wierd.
Old and New

Den här övergivna lägenheten har jag varit kär i flera år. Hade jag lite pengar skulle jag antagligen redan köpt den och börjat att rusta den.


Har haft en helt underbar semester på solkusten de senaste två veckorna som jag hoppas bilderna visar. Det är inte lätta att välja ut de bästa bilderna med jag hoppas att ni gillar smakprovet. Skulle kunnat stanna för evigt om det inte var så att en litet svartvit barn med morrhår och jag själv skulle dött av saknaden av varandra. Fotat hur mycket som helst i 14 dagar, vilket resulterade i dessa DRYGA 3000 fotografier.


2 kommentarer:

Pernilla sa...

Ser ut som en fantastisk semester! /P

Lisa sa...

Duvan och maneten är fantastiskt vackra men jag tror att jag liksom du kommer att vara lyrisk i flera veckor över bilden med katten!! Helt och hållet komplett underbar!!! Bästa hitills...