lördag 30 november 2013

Vart jag och mina ben har varit i år.


Jag kan tycka att jag inte gör tillräckligt mycket och inte så mycket som jag skulle vilja. Då var det en tröst att hitta de självporträtten jag tagit under året. Jag tar inte mycket självporträtt, och de jag har tagit är i största utsträckning på mina ben, antagligen för att det är den delen av min kropp jag kan få med på bild och fortfarande ha kontroll över bilden och få med mig lite av världen samtidigt.

Men mina ben och jag har faktiskt gjort en del i år ändå.
Jag har bestigit berg, promenerat i stora kända städer och små vackra byar, vandrat runt i skogen, suttit i fören på båten både i Kroatiens turkosa hav och fjällens rena sjöar. Jag har joggat längs glaciärer och vattenfall på Island, jag har stått på toppen av ett berg och skrikigt så hög jag kan, jag har sett midnattssolen, riktiga åskväder, och andra fina dagar.

Jag har sett massa vilda djur, både i Sverige och utomlands, jag har cyklat långa sträckor i sommarvärmen i den svenska landsbygden, jag har promenerat och picknickat i mina gamla hemtrakter med min bästa vän, plockat smultron och kantareller, jag har sprungit längs myrarna i fjällen efter renar, jag har åkt på valsafari i húsavík, jag har ridit islandshäst under en strålande sol och i svart sand.


1 kommentar:

Lisa sa...

Vackra ben, vackra platser! Keep on going!!