onsdag 12 februari 2014

En fantastisk bok, två polaroider och en halv katt.
Jag jobbar inte längre på mjölkgården, vilket jag tänkte skriva lite mer om någon dag i framtiden, så nu söker jag nya jobb igen.

Jag söker jobb, fixar med mina skolansökningar och tar en dag i taget.
Livet känns helt okej. Nu vet jag ju faktiskt vad jag vill göra och söka till, så förhoppningsvis bor jag någon annanstans och pluggar till hösten. Dessutom blir det ljusare för varje dag och jag tror sommaren kommer bli bra. Jag planerar dagar i solen, ljusa nätter då jag bara vandrar runt i skogen, en växande bebismage på min syster, en konsert i sommarvärme med bästa Carro och en solresa till havet.
Det kommer bli bra.

Jag läser en hel del också, har två böcker påbörjade samtidigt och har redan läst ut två stycken böcker i år, båda med över fem hundra sidor styck. Boken jag fastnat i just nu heter Boktjuven, och jag tycker att den är helt fantastisk. Den har en fin historia, men det är sättet som författaren skriver på som jag älskar mest. Han vet hur han ska använda ord för att få mig att fastna i dem. För att få dem att gå in på riktigt.
Rekommenderar starkt.

Jag har börjat springa igen också. Bara för att det är en sådan otrolig meditation för mig. Motion kan vara en jäkla ångestfylld plåga, det var det för mig förrförra hösten när det bara utvecklades till ett tvång och en sjukdom. Därför skulle jag aldrig vilja att människor nu läser detta och känner "Åhh, jag borde också börja träna, för det är ju sådan man borde göra, fy vad dålig jag är som inte gör det". Det är inte därför jag skriver om det. Jag tycker det är något som man bara ska göra om man känner att man vill, orkar och har tid. Och alla de tre uppfyller jag just nu. Dessutom vet jag att jag mår otroligt bra av det. Med en öppen landsväg, musik i öronen och bra skor på fötterna är jag oövervinnerlig. Levande på riktigt.
Därför springer jag.

Jag tänkt ta en enkel bild på boken och på de två dimmiga polaroiderna jag tog igår.
Det var tanken.
Så fort jag lagt fram boken kommer Morris och ska vara med.
Men jag skulle aldrig komma på tanken att neka en modell.


3 kommentarer:

Lisa sa...

Du vet att jag tror stenhårt på Bålsta!! Håller alla tummar och tår, även om du ditt lilla fotogeni antagligen inte behöver det.

Alexx sa...

Nemen! Har precis kollat halva den filmen, ska resten idag! (Boktjuven)

Pernilla sa...

Trädpolaroiden ser jättefin ut! Jag ska fota mer med min nu när våren är på ingång!
Kram P