torsdag 13 mars 2014

Hey Brother

Jag drog ut min lillebror för att ta några fotografier på oss för en stund sedan. Det blev självutlösare och rätt mycket flum, precis som det ska vara. 

Min lillebror är 18 år (ska fylla 19), är 1.90 cm lång och tar studenten till sommaren. Tiden är konstig. 
Men vi är egentligen likadana som vi alltid varit. Knasiga, högljudda, flamsiga och med ett helt register av internskämt. 


Som barn lekte vi konstant. Vår fantasi tog aldrig slut. Vårt hem var fyllt med olika dimensioner, tidportaler, världar och äventyr som behövde utforskas. Vi definierade vi oss inte särskilt hårt som 'pojke' och 'flicka', vi hade likadana stora pojk-militärbyxor, och Caspian tog de flickigare kläderna som jag inte ville ha (såsom en tröja med texten Girls Rock). Vi lekte inte med dockor och inte med bilar. Vi lekte med gosedjur, pokémon, monchichier, fantasin, kreativiteten och naturen. Vi byggde snömurar och iglos, vi satt i timmar och hittade på egna låtar och verser, vi fiskade, vi spelade badminton, fotboll och hoppade höjdhopp på gräsmattan, och varje gång mina föräldrar gjorde en brasa i dungen tog vi koda från träden och lera från marken som vi värmde med brinnande pinnar och skapade våran egen personliga konst. Jag tror jag "throwback thursday"-ar lite och lägger upp några bilder från den där tiden här under.Good times.


2 kommentarer:

Lisa sa...

Underbart!!! Jag älskar er båda så mycket.

Carro sa...

Hahaha åh va sött! :* Älskar alla gammla bilder, så roliga! <3 och alla nya bilder såg ni lika sjuka ut som vanligt, haha<3 fan att erkki ska va så surig och inte vilja leka med mig :c <3<3<3