fredag 23 maj 2014

Mitt i värmeböljan.

Jag har såååå mycket nya bilder. Jag fotar massor varje dag, problemet är bara att jag inte vill sitta inne och redigera dem när det är högsommarvärme ute. Jag drog ut lillebror och mamma på ett maskrosfält i solnedgång för några dagar sedan, sedan har jag massa Johan och motorcykeln bilder som jag vill ägna mer tid åt, och ännu mer mysiga lantbilder, och ikväll fotograferade jag vackra sommar Uppsala och dess invånare.

Men idag var det 28 grader i skuggan. Då är jag hellre ute och skapar flera minnen och fotograferar mera än att redigera de jag redan tagit. Därför har det blivit lite sen-redigering de senaste kvällarna, när jag kryper ner i sängen med datorn och redigerar bilder och bloggar innan jag somnar, sesådär strax innan tolvslaget...Men seriöst 28 grader i maj, det ska inte missas om man inte måste.

En liten lant-update: Kycklingarna växer så det knakar, hönsen skruttar runt fritt hela dagarna och lever höns livet. Lammungarna bäää-ar hos sina mammor och korna ser lyckliga ut i sina hagar när jag cyklar förbi. Emme solar så att huden svider när hon ska sova och läser tills hjärnan blir tom, plockar flera stora buketter liljekonvalj dagligen och kastade sig idag i sjön för andra gången.


Och juste, tack för de söta kommentarerna på förra inlägget!
Puss på er!


2 kommentarer:

Unknown sa...

Är sidorna i boken Red Wedding? Kunde urskilja folk som dör

Lisa sa...

Underbart underbart underbart. Sommarbok och kryp det är verkligen höjden av ljuvlighet. Inget är väl så mycket sommar som det?!