onsdag 30 juli 2014

Kreta dag 2


Andra dagens smygfotografering:Denna dag hittade vi en fantastisk strand bara kilometer från byn där vi låg hela dagen och guppade i vågorna och brände oss i solen. Duschade och solsveda gick vi sedan ut och strosade och åt middag i byn. (Bilden på mig tog min mor)

Jag har börjat tro att jag lever mitt liv som Benjamin Button och åldras baklänges. Ända sedan jag kan minnas har alla trott att jag är äldre en vad jag är, antagligen mycket på grund av min längd, men ändå. Nyfödd, trodde de att jag var månader, när jag var fem trodde de jag var nio, när jag var femton, arton. Men nu har jag tydligen blivit yngre igen. Alla refererar till Caspian som min storebror, när jag beställer kaffe, får han den, när familjen får den traditonella efterrättsspriten, ger dem till Caspian och inte till mig. När jag rättar dem och säger att jag snart fyller 21 ser de helt bortkomna ut. Caspians ego och smile växer sig för stort för honom att bära och jag har tydligen blivit tonåring igen. Inte för att jag någonsin var en riktig tonåring, men ändå.

För-förra året gjorde Caspian en film om våran sommarsemester. Den blev en timme och femton minuter lång. (Väldigt rolig också tycker jag om någon är nyfiken länkar jag den här) Men i år gjorde han det annorlunda. I år blev filmen 20 sekunder. Men den summar upp resan bra, och är rolig. Vill ni se den, (vilket jag tycker ni borde) länkar jag den här.
Och nej, det är uppenbart att jag inte kan titta i kors. Känner ni igen citatet dock?
3 kommentarer:

Unknown sa...

Ännu mer bilder! Jippie <3

Lisa sa...

Ääälskar greklandsfilmen på 20sek! Fantastic. Och nej, jag tror inte heller att geten borde äta det där, är det plast eller? Crazy goat...
Så fina foton. Flickan i skylten och flätan är underbara!!

Pernilla sa...

Skrattade högt åt filmen. Tur att jag är ensam på kontoret. Ni är för jävla roliga!
Jättefina bilder såklart. Älskar fiket med de blå stolarna och sista bilden på lilla flickan!! Det ser ut som Matilde.
Det ser ut som att ni haft en fantastisk resa. Lite avis...
Ses snart! /P