onsdag 27 augusti 2014

sekunden innan regnetÅland visar inte sin bästa sida och regnet fortsätter att falla med jämna mellanrum med skyfall och duggregn om vartannat.

Idag var det mera kamerateknik på schemat. Det är faktiskt riktigt trevligt att få allt ordentligt genomgått, och även om det är mycket jag redan kan, är det mycket jag inte kan. Jag har fått mycket värdefull ny information. Om kelvin-tal till vitbalansen, lågpassfilter, 18% grått, och mycket annat.

Idag var vi ute och lekte med olika övningar för att testa den nya informationen. Sedan vandrade vi till Pålsböles fotomuseum där ägaren, en fotograf/clown/ ex-snigelfarmare visade oss runt och pratade på i nästan två timmar. Varefter vi gick upp på ett ålänskt litet "berg" och upp i ett utkikstorn där vi såg regnet rulla in. Där han jag ta ungefär två bilder innan dyblöta vindar drog in.

Det är bra här. Det är annorlunda, men det är bra. Jag är rädd för att om jag skriver att det är bra så kommer det att sluta vara det av någon anledning. Men just nu är det i alla fall bra.3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken vacker bild! Jag blir så glad att allt är bra. Allt LÅTER fantastiskt! Stor kram P

Anonym sa...

Satt igår och tänkte på hur du har det. Tur att bloggen finns så vi får följa med på resan.
Tänk på att det slutar inte vara bra för att du skriver det. Det slutar bara om du är tillräckligt rädd för att det ska göra det. Slappna av och njut av att det är bra! Det låter superkul!
Go Emme!!
/Novali

Anonym sa...

Jag är så glad att du tycker att det är bra. Annorlunda är spännande! Njut av det. Ett äventyr. Bilden är helt underbar. Älskar den! Du förmedlar så mycket i en bild.

Kramar i massor Inanna