måndag 8 september 2014

Kajakpaddling i den ålänska skärgården dag 3
Den här morgon satte vi klockan på 05:30, steg upp, tog kamerorna och kajakerna och paddlade en liten bit till andra vackra klippor. Där gick vi iland och tittade på den fantastiska soluppgången.

Jag tog bara med ett fulladdat batteri ut i skärgården för jag tänkte 'så mycket kommer jag nog inte fotografera, vi ska ju paddla hela dagarna'. Ehh.. Ja. Nej. Så efter den här morgonen dog mitt batteri. Men det var ganska tajmat för jag var klar med soluppgången och dygnet efter tältade vi på en skuggsida som inte erbjöd jättemycket fotomöjligheter ändå. Men nu vet jag, ta alltid med ett extra batteri, för man vet aldrig.

Vi kom tillbaka till lägret runt 07:00. Då drog vi ut våra sovsäckar och liggunderlag på de solbadande klipporna och la oss en stund till. Jag trodde inte jag skulle kunna sova, men efter några minuter slumrade jag till där i solen med ljudet av vaga vågor mot klipporna bredvid en lätt snarkande Sofia.

Sedan paddlade vi vidare igen. Ännu en dag i strålande solsken. Ännu en kväll i tält, ännu ett dopp i havet och ännu mer skratt och knasigheter.

Morgonen efter det paddlade vi tillbaka till hamnen och tog vår rostiga minibuss tillbaka till skolan.


Snip snap slut, så var paddlingesäventyret slut.1 kommentar:

Lisa sa...

Myyyyyys! Gud vad läckert. Vad häftigt ni verkar ha det. Underbart! Längtar till lördag när vi får ses och du får berätta allt! Kramar!!