lördag 13 december 2014

Efter stormen

I tisdags och onsdags blåste det storm här på ön, så på torsdagsmorgonen åkte vi ut till havet för att fotografera stormvågorna. Det märks att det är vinter när vi är framme vid 09:30 och solen ännu inte gått upp. Det var maffiga vågor, varmt ljus för en sådan kall december dag och en allmänt vacker morgon. Vi fick i uppgift att fånga dramatik och vandrade sedan längs kusten och fotograferade i godan ro hela förmiddagen. Det var riktigt kul.  Jag flyttade mig närmare och närmare vågorna och lyckades såklart få dem att skölja mig långt upp på vaderna några gånger. Men knäpp som jag är tycker jag om sådant. Hur fotar man havet bra, om man inte rör vid det?

Nu är det helg på internatet, julmusik i lurarna, och mjukiskläder i soffan. Vi ska baka pepparkakor, göra klart bildspelet till julfesten, städa, packa och greja. I slutet av nästa vecka får vi jullov.


Ljusa Lucia hälsningar i mörkret från mig.
2 kommentarer:

Unknown sa...

Finaste gumman! Vad jag saknar dig och vilka fantastiskt fina bilder av havet! Helt magiska! Låter som ni har det mysigt! Fortsätt ta hand om dig! Längtar till jul! Pussar mamma

Lisa sa...

Juuuuulmys!!!! Kom hem snart så ska vi mysa brallorna av oss!! Saknar dig!