måndag 26 januari 2015

Konsten att hinna medTider rinner iväg. Jag praktiserar, spenderar tid med familjen, umgås med vänner, gosar katter och höns, försöker hinna med att springa ut i naturen, och samtidigt planera och få ihop framtiden.

Jag har inte fått med allt till den utsträckningen som jag hoppats, och associerar bilden med harspåren i solnedgången till kaninen i Alice i underlandet som alltid är sen. Men det är bra ändå. Såndant är ju livet. 2015 har i alla fall sedan dag ett varit mitt år och jag har äventyr efter äventyr planerat hela vägen fram till hösten, och även dit har jag idéer. Allt är helt fantastiskt.

Imorgon tar jag bussen till Jönköping för att vara med Mattias på föredrag. Så spännande! Övernattar på hotell där nere och kommer hem på onsdag. Sedan är det inte många dagar kvar i Sverige. Åker tillbaka till Åland på söndag.


2 kommentarer:

Pernilla sa...

Jag förstår vad du menar. Jag har ständigt känslan av att inte hinna med. Vilka fantastiska bilder! Bland det finaste jag sett från dig. Saaaknar dig! /P

Lisa sa...

Åh, finaste finaste du! Vad jag längtar efter dig. Så nyfiken på att höra om allt det underbara! Kan vi inte ses snart? Lust att ta bussen över efter jobbet någon dag, eller annars kan jag möta dig i stan?! Så vackra foton by the way!