lördag 23 januari 2010

Bättre sent en aldrig!

Har haft massa dator strul men nu har jag bytt dator och fixat så nu e de lugnt.. tror jag..
hehe i alla fall så kommer lite bilder som jag missat lägga upp!

De bästa från slutet på 09 kommer här! (och som alltid glöm inte att trycka på bilden och se de i stort format!! de e ett måste!!)

Först är de en hyacint. Jag tycker de e så finna, och luktar så jäkla gott! Iallafall, jag tog ut den i snön och fotade den.

Nere vid stationen finns det alltid idioter som krossar kurerna, men jag tycker de blir ganska coolt mönster när de inte riktigt går sönder helt.

Och några änder som bor i fyris ån i Uppsala. Jag gick dit och matade de och fotade dem. Jag är nog deras nya idol nu skulle jag gissa.. eller var då i alla fall.. helt hysteriska blev de. Dre kröp upp och la sig vid mina fötter. Gullepluttar. jag tycker alla de bilderna har sin charm, lika men olika men min favorit är den i mitten.

Ja. De va de jag ska komma igång nu med fotandet. Uppsala är ju en jätte vacker stad. Men det har ju hela tiden varit ett sånt jäkla skit mörker. Men nu är det ljusare tider på väg!


Från mig, till er alla
Ett riktigt Gott nytt 2010!♥♥♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2 kommentarer:

Pernilla sa...

She's back!! Hurra!! Jättefina bilder som vanligt! Gillar änderna som tusan! Har glömt att säga att Johan blev helt frälst i din almanacka och nu har vi hängt den i hans kök. hi hi! Stor kram!

Syster sa...

Men var är den lilla kill-ankan som är så grön och fin som man såg ögat på? Jag saknar honom.