onsdag 22 januari 2014

Fysiskt utmattad."Inte trött, bara härligt fysiskt utmattad." - Som berättarrösten i en gammal Cartoon sa till Långben. (Det är sån't som jag för övrigt är väldigt bra på att komma ihåg. Jag kan alla Disneyfilmer och barnprogram som jag kollade på som liten, utantill..)

Fast jag är egentligen både trött och utmattad..

Jag har gått upp 5:50 am i tre dagar nu. Börjar jobba 6:30, och jobbar oavbrutet till 10:30 när jag slutar. Först så skrapar jag ner och bort allt bajs hos alla mjölkorna, sedan ströar jag åt alla mjölkkorna och sedan skrapar jag bajs hos ungkorna. Efter det är klockan 10:30. Kor är väldigt fina och trevliga djur, men de är inte särskilt renliga av sig. De skiter och kissar ofantliga mängder, typ konstant. Jag luktar så stark koavföring när jag kommer hem att jag har förbud att gå in genom ytterdörren. Istället går jag in genom källaren och tar av mig allt där nere.

Jag har träningsvärk i armar och ben, jag har ont i ryggen, jag har skavsårsblåsor och sprickor på händerna, fingrarna och fötterna.
Men jag lyssnar på min spotifylista i fyra timmar i streck, och gosar med de söta korna och jag får göra allt i lugn och ro. Dessutom får jag mycket motion. Mina överarmar har nästan dubblat sin storlek den senaste veckan.
Idag skulle mjölkko 1041 hjälpa mig och halma tyckte hon, så hon följde med mig runt och körde ner huvudet i halmkärran. De är söta när de vill vara med.

Nu har jag duschat av mig det mesta av kolukten, lekte lite med kameran och satt mig vid datorn. Jag har ingen energi att springa ut på fotopromenader efter fysisk ansträngning hela förmiddagarna så det blev lite självporträtt på mitt rum.

Ska se om jag orkar jobba lite på antagningsproverna till fotoskolorna som jag ska söka till hösten nu.
Njaa.. Det får nog vänta.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Finaste Emme! Jag älskar bilderna, speciellt den 3:e. Den första är också stämningsfull, kul att du leker med effekterna tycker jag ;)

Carro sa...

Jätte fina bilder :** och gosigt me de snälla kossorna :>> <3<3

Lisa sa...

Men gud vilka snygga porträtt!! Kan du inte ta sådana fina på mig också! Helt otroligt, jag vet att du är toksnygg men så läckra enkla och estetiskt tilltalande foton. Underbart!!!

Pernilla sa...

Fotoskolorna? Har du fler på gång!? Berätta!
Jättefina porträtt. Kram!