torsdag 23 januari 2014

Målat, inte fotat.Men en bild är ändå en bild. 
Även om fotografi är det jag håller mest på med är jag en sådan där person som älskar allt det kreativa, så som att måla, skriva och 'pyssla'. 
I julklapp fick jag nya penslar, färger och papper och då blev jag ännu mer inspirerad att måla mera. 

Det här är min version av draken Smaug från The Hobbit som jag målade för någon vecka sedan. (Filmer jag för övrigt älskar, har läst boken, men filmerna är bättre, vilket aldrig brukar hända.) Han blev inte lik filmversionens drake, men det var inte heller meningen. Jag har aldrig varit speciellt bra på att måla, men jag tycker det är otroligt mysigt ändå. Det är ändå ett skapande och jag kan skapa precis vad jag vill, och det jag gör kan aldrig göras om exakt likadant av någon annan. 

Efter jobbet idag åkte jag till stan, gjorde en snabbsynundersökning för att se att sova med mina linser fungerar, vilket det gör (Hurra!). Jag köpte en t-shirt på Myrorna och även Arvtagaren, den sista boken i Eragon serien. Jag läste de två första böckerna för fem år sedan men kom aldrig igenom den tredje boken, men för några veckor sedan tog jag ner den från bokhyllan, började om och sträckläste ut den. Så nu ville jag ha den sista. Den är 888 sidor så där har jag jobb ett litet tag.. 

Den boken har också drakar, ett mönster kanske? 
Ja, jo jag älskar drakar. 

Klockan är 18:46 men jag ska nog snart gå och lägga mig innan jag svimmar, men imorgon är det i alla fall fredag. 

Mjölkko 1041 hjälpte mig ströa idag med. Hon är jättefin. Jag vill ta med henne hem. 


1 kommentar:

Lisa sa...

Men gullegos jag vill också träffa 1041!! Men vad heter hon på riktigt? Hon måste väl ha ett vackert namn också och inte bara ett nummer, eller? Vilken färg har hon?