söndag 18 maj 2014

Solbränna, kycklingar, högar av rentvätt och gula fält.I helgen anlände de första sommardagarna, och jag har haft det fantastiskt.
Jag har varit ute hela dagarna, fram tills precis nu när solen gick i moln.
Jag har solat, byggt trädäck, tvättat (massor), städat hos hönsen, gosat kycklingar, plockat blommor, ätit rabarberpaj, tagit en lång cykeltur (med avstickare då jag parkerade cykeln, och sprang runt i skogen efter älgen och räven jag såg) och tagit årets första simtur i sjön.


Lilekonvaljen har slagit ut och den och hägg sprider sin underbara doft i huset.
Svalorna är tillbaka. De flyger i akrobatiska konster mot den blå himlen igen.
Ängarna är mera gula än gröna av alla blommande maskrosor.
Sjön var ganska kall, men väldigt skön.
Hönsen har gått fritt hela helgen och de två dagar gamla kycklingarna har hurtigt sprungit runt i hönsgården med sin mamma.

När jag redigerade bilderna lyssnar jag bland annat på Sol, vind och vatten, Bitchin' Summer och Summer Nights. Ni vet, sommar i overload, motsägelsefullt ordval eftersom det inte går att få för mycket av sommar ♥. 
2 kommentarer:

Lia sa...

Fantastiska bilder - försommar i ett nötskal! Och tänk att den lilla, lilla grå bebisen redan ser ut att ha så mycket fluff på benen!?

Lisa sa...

Gud vilka fina bilder. Sommarvägen och tvätten är mina favoriter!! Eller kycklingen på hönan eller skogen, eller ja alla om jag ska vara ärlig. Bra jobbat!!!