lördag 8 november 2014

Kan jag ta med en hem?

Här är tre bilder på några ur gänget som stal mitt hjärta.

Imorgon åker vi hem. Jäklar vad tre veckor kan gå fort.

Har trivts otroligt bra här uppe, så jag vet inte rikligt om jag vill åka hem. Men det ska bli skönt att kunna laga lite egen mat och slippa leva på smörgåsar, och det ska bli skönt med lite fler timmars dagsljus och en lugnare miljö.  Så det blir nog bra.
Per-Arne berättade idag om allt vi ska göra och alla fantastiska platser vi ska besöka när vi kommer tillbaka i mars och det verkar så otroligt att jag vill åka härifrån bara så att vi kan komma tillbaka.  Vi ska göra sådant som att fotografera europas längsta hundspannstävling, sitta i flytande gömslen och fotografera praktejder, åka ribbåt längs kusten och spana efter havsörn, och praktiskt taget åka till alla fantastiska och vackra platser inom en radie på 15 mil som vi ännu inte varit på. Så det finns helt klart mycket kvar att se fram emot.

Imorgon går första flyget 10:30, sedan är det ännu ett flyg från Oslo till Arlanda, sedan buss till Kapellskär, färja till Mariehamn och bil till skolan. Norge, Sverige och Finland på en dag. Så resan kommer ta över 14 timmar.
Uff...
Men nästan allt är packat och rummet är städat så nu har jag tid att ta det lugnt. Klockan 20:00 är det middag och sedan ska hundspannslinjen stå för lördagsunderhållningen, och förhoppningsvis även vi de sista tio minuterna.

Spännande.


1 kommentar:

Lisa sa...

Ta med två!! Gud så underbara!!